FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Umjetničko klizanje: Krizmanić slavila u Ljubljani

LJUBLJANA, 8. veljače 2005. (Hina) - Juniorska prvakinja HrvatskeŽeljka Krizmanić pobijedila je na vrlo jakom međunarodnom natjecanjuDragon Trophy u Ljubljani u umjetničkom klizanju.
LJUBLJANA, 8. veljače 2005. (Hina) - Juniorska prvakinja Hrvatske Željka Krizmanić pobijedila je na vrlo jakom međunarodnom natjecanju Dragon Trophy u Ljubljani u umjetničkom klizanju.

Krizmanić je bila najbolja od 11 sudionica, nakon što je bez pogreške izvela slobodni program, iako je nakon kratkog bila četvrta. Naša druga juniorka Dora Strabić na kraju četvrta, također bolja u drugom nastupu nego u kratkom sastavu kojeg su suci ocjenili kao šesti. Kod mlađih juniorki Nataša Vuk je bila šesta šesta, a u skupini do 14 godina Mirna Librić je treća, a Monia Alekić u konkurenciji do 12 godina sedma. U istoj dobnoj skupini mladi Borna Blagojević je bio treći, dok su u konkurenciji klizača do 10 godina Ema Lipovšćak i Mislav Blagojević bili pobjednici. Sara Gašparov bila je također najbolja do 9 godina, a Valentina Mikac je osvojila treće mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙