FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imenovana nova Uprava Podravke d.d.

KOPRIVNICA/ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Nadzorni odbor Podravked.d. imenovao je danas novu šesteročlanu Upravu te koprivničkekompanije za mandat do 2010. godine, koju je predložio dosadašnjipredsjednik Uprave Darko Marinac koji će tu dužnost obnašati i uidućem petogodišnjem mandatu, priopćeno je iz Podravke.
KOPRIVNICA/ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Nadzorni odbor Podravke d.d. imenovao je danas novu šesteročlanu Upravu te koprivničke kompanije za mandat do 2010. godine, koju je predložio dosadašnji predsjednik Uprave Darko Marinac koji će tu dužnost obnašati i u idućem petogodišnjem mandatu, priopćeno je iz Podravke.

Uz njega, članovi Uprave će u predstojećem mandatu biti Dragan Habdija i Miroslav Vitković, koji su i dosad bili na toj dužnosti.

Trojica novih članova Uprave preuzimaju taj posao od 1. travnja, a dolaze iz redova Podravkinog menadžmenta.

To su dosadašnji direktor Sektora za upravljanje komercijalnim partnerstvima Saša Romac, dosadašnji direktor Sektora za strateški razvoj Goran Markulin, te dosadašnji direktor Sektora za informatiku i poslovni nadzor Zdravko Šestak.

Iz Uprave Podravke odlazi Željko Đurđina kojem mandat istječe s 31. ožujkom, nakon čega ostaje u Podravci na nekoj drugoj dužnosti, potom Dušan Tomašević koji sporazumno raskida ugovor s Podravkom i odlazi iz kompanije, te Damir Polančec, radi odlaska na dužnost potpredsjednika Vlade RH zaduženog za gospodarstvo.

Nadzorni odbor Podravke čine Božo Prka - predsjednik, Marko Ećimović - zamjenik predsjednika, te članovi Darko Ostoja, Đuro Zalar, Barica Macan, Marijan Cingula, Goran Gazivoda, Milan Artuković, Ksenija Horvat, Franjo Maletić, Boris Hmelina.

(Hina) xpp/xds yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙