FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka: nema neobjavljenih materijalnih činjenica

ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Koprivnička prehrambena industrijaPodravka ne raspolaže nikakvim novim ili promijenjenim, odnosno dosada neobjavljenim materijalnim činjenicama koje bi utjecale napovećani obujam i cijenu trgovanja Podravkinim dionicama, stoji uodgovoru Podravke na današnji upit Zagrebačke burze.
ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Koprivnička prehrambena industrija Podravka ne raspolaže nikakvim novim ili promijenjenim, odnosno do sada neobjavljenim materijalnim činjenicama koje bi utjecale na povećani obujam i cijenu trgovanja Podravkinim dionicama, stoji u odgovoru Podravke na današnji upit Zagrebačke burze.

U odgovoru se navodi kako se, "sukladno odredbama Pravila Zagrebačke burze, poznate činjenice koje su materijalne, odnosno koje mogu utjecati na cijenu dionice Podravke d.d. (cjenovno osjetljive naravi), redovno dostavljaju Zagrebačkoj burzi".

Dodaje se i kako, prema njihovim saznanjima, "ne postoje činjenice koje bi u ovome trenutku trebale biti objavljene, a mogu bitno utjecati na promet ili cijenu dionica".

Cijena Podravkine dionice, koja je na kraju jučerašnjeg trgovinskog dana iznosila 350 kuna, povećana je unazad tjedan dana za oko 13 posto, a od početka ove godine za više od 46 posto.

Njenim je trgovanjem, pak, od početka ove godine do danas ostvaren promet veći od 90 milijuna kuna, odnosno više nego trostruko veći u odnosu na promet iz prosinca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙