FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader završio posjet Jordanu

AMAN, 21. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader završioje u ponedjeljak službeni posjet Hašemitskoj Kraljevini Jordan koji jeu prvom redu biti posvećen jačanju gospodarskih odnosa dviju zemalja.
AMAN, 21. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski premijer Ivo Sanader završio je u ponedjeljak službeni posjet Hašemitskoj Kraljevini Jordan koji je u prvom redu biti posvećen jačanju gospodarskih odnosa dviju zemalja.

Hrvatski premijer, kojeg su u Jordanu pratili ministri gospodarstva i kulture Branko Vukelić i Božo Biškupić, te izaslanstvo hrvatskih gospodarstvenika, sastao se tijekom posjeta sa svojim domaćinom, jordanskim premijerom Faisalom al-Fayezom i s jordanskim kraljem Abdulahom II.

Sanader je iz Jordana otputovao za Rim, a uoči odlaska u ponedjeljak prijepodne je posjetio Mrtvo more. Hrvatski premijer je posjetio i mjesto na rijeci Jordan gdje je navodno kršten Isus Krist, te brdo Nebo obilježeno spomenom na proroka Mojsija, legendarno mjesto njegove smrti. Sa uzvisine nasuprot crkve na tom brdu pruža se pogled na dolinu Jordana i Mrtvo more.

Sanader će se u Vatikanu u utorak sastati s kardinalom Angelom Sodanom, državnim tajnikom Svete stolice, a predviđena je i audijencija kod Ivana Pavla II.

Sanader će tijekom poslijepodneva u utorak nazočiti otvaranju izložbe "L'augusteum di Narona".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙