FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prošla godina za Hrvatski sabor kulture najuspješnija

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Prošla je godina za Hrvatski saborkulture (HSK) bila najuspješnija u posljednjih deset godina,zaključeno je na skupštini HSK.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Prošla je godina za Hrvatski sabor kulture (HSK) bila najuspješnija u posljednjih deset godina, zaključeno je na skupštini HSK.

Na sedam državnih manifestacija - Festivalu hrvatskih kazališnih amatera, Natjecanju hrvatskih puhačkih orkestara, Susretu hrvatskih pjevačkih zborova, Susretu malih vokalnih sastava, Susretu hrvatskih plesnih ansambala, Susretu hrvatskih folklornih ansambala i Susretu hrvatskih pisaca amatera - sudjelovalo je 110 izabranih ansambala s 3270 aktivnih članova, izvijestio je danas HSK.

Programom stručnog usavršavanja i osposobljavanja u području glazbe, folklora i plesa obuhvaćen je 191 polaznik. Programom međunarodne kulturne suradnje sedam je ansambla s 250 sudionika sudjelovalo na međunarodnim natjecanjima i festivalima u Europi, dok je šest ansambala gostovalo na području posebne državne skrbi.

Na skupštini, održanoj 18. veljače, prihvaćen je i završni račun, nadopunjen program rada te financijski plan za 2005.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙