FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović s mađarskim kolegom Somogyijem

ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović primila je u petak, usvom prvom bilateralnom susretu na novoj dužnosti, mađarskog ministravanjskih poslova Ferenca Somogyija, priopćilo je Ministarstvo vanjskihposlova (MVP).
ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović primila je u petak, u svom prvom bilateralnom susretu na novoj dužnosti, mađarskog ministra vanjskih poslova Ferenca Somogyija, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova (MVP).

Dvoje dužnosnika izrazili su obostrano zadovoljstvo vrlo dobrim odnosima dviju država na svim područjima suradnje.

Mađarski ministar posebno je istaknuo nedavni posjet hrvatskog premijera Ive Sanadera Budimpešti kojim su uspješni odnosi i suradnja ojačani i potvrđeni, navodi se u priopćenju.

Ministrica Grabar-Kitarović zahvalila je Somogyiju na stalnoj podršci koju Mađarska pruža Hrvatskoj u procesu pristupanja Europskoj uniji te je izvijestila mađarskog ministra o svim naporima koje Hrvatska čini u ispunjavanju kriterija i uvjeta za početak pregovora o pristupanju, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙