FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldo priredio djevojci raskošnu zabavu

CHANTILLY, 15. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Jedan od najboljihnogometaša na svijetu, Brazilac Ronaldo (28) priredio je naValentinovo svojoj djevojci Danielli Cicarelli (23) raskošnu proslavuu dvorcu Chantilly sjeverno od Pariza.
CHANTILLY, 15. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Brazilac Ronaldo (28) priredio je na Valentinovo svojoj djevojci Danielli Cicarelli (23) raskošnu proslavu u dvorcu Chantilly sjeverno od Pariza.

Posebni gosti na partyu bili su Ronaldovi suigrači iz Real Madrida Francuz Zinedine Zidane, Englez David Beckham, Španjolac Raul, te Portugalac Figo, a među mnoštvom uglednih gostiju bio je i talijanski modni kreator Valentino.

"Il fenomen" je za proslavu potrošio 700.000 eura. Samo je cvijeće kojim je ukrašen dvorac stajalo više od 70.000 eura, a goste je zabavljao britanski DJ Fat Boy Slim. Za sigurnost gostiju brinula je izraelska služba, koja je posebno pazila da nitko od gostiju ne snima zabavu mobitelima s kamerama. Ronaldo će dio novca uloženog u organizaciju vratiti prodajom prava za snimanje zabave španjolskom magazinu Hola. Prema pisanju španjolskih medija Hola je za ekskluzivu platila 400.000 eura.

Premda je zabava više nalikovala vjenčanju, Ronaldo i brazilski model još uvijek se ne mogu vjenčati, jer je nogometaš u braku s Milene Domingues.

"Ronaldo i Daniella vjeruju kako je za njih Valentinovo poseban dan i premda njihovo vjenčanje još uvijek nije moguće, ponašali su se kao da su na vjenčanju," kazao je Ronaldov menadžer, David Espinar.

Ronaldo i Milene su u braku od 1999. godine, no ne žive zajedno od studenog 2003. godine. Očekuje se kako bi prvi strijelac posljednjeg svjetskog prvenstva koncem ove godine mogao ponovo uploviti u bračnu luku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙