FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Heroinski dvojac iz Primoštena i Šibenika

ŠIBENIK, 15. veljače 2005. (Hina) - Pretragom dvojice muškaraca izPrimoštena i Šibenika za sada je zaplijenjeno oko 35 grama heroina, akako se premetačina njihovih stanova nastavlja, moglo bi se otkritijoš droge, kazao je na tiskovnoj konferenciji Zdravko Sedlar, načelnikkriminalističke policije šibensko-kninske Policijske uprave.
ŠIBENIK, 15. veljače 2005. (Hina) - Pretragom dvojice muškaraca iz Primoštena i Šibenika za sada je zaplijenjeno oko 35 grama heroina, a kako se premetačina njihovih stanova nastavlja, moglo bi se otkriti još droge, kazao je na tiskovnoj konferenciji Zdravko Sedlar, načelnik kriminalističke policije šibensko-kninske Policijske uprave.

Jedan od dvojice muškaraca pod istragom, dvadesetosmogodišnjak s primoštenskog područja, sinoć se oko 21,15 sati, nakon privođenja u prostorije šibenske policije, pokušao ubiti. U zahodu Policijske postaje rukom je razbio ogledalo i komadom stakla počeo rezati žile na zapešću lijeve ruke. U tomu ga je spriječio policijski službenik.

U Općoj bolnici u Šibeniku utvrđeno je da je teško ozlijeđen te je podvrgnut operativnom zahvatu i zadržan na bolničkom liječenju pod policijskim nadzorom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙