FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

James Brown pjevat će u Džakarti za žrtve tsunamija

DŽAKARTA, 15. veljače 2005. (Hina/AFP) - James Brown nastupit ćepočetkom ožujka u Džakarti na festivalu čiji će dio prihoda biti zažrtve tsunamija, objavili su u utorak organizatori.
DŽAKARTA, 15. veljače 2005. (Hina/AFP) - James Brown nastupit će početkom ožujka u Džakarti na festivalu čiji će dio prihoda biti za žrtve tsunamija, objavili su u utorak organizatori.

Bilo je predviđeno da 70-godišnji američki glazbenik dođe u Džakartu u sklopu azijske turneje i prije katastrofalnog naleta plimnog vala. Brown će nastupiti na Međunarodnom festivalu Java Jazz.

Taj festival počinje 5. ožujka o okupit će 24 skupine od oko 300 glazbenika. "To će biti najveći festival ikada organiziran u Indoneziji", kazao je Paul Dankmeyer, organizator.

Od svake će karte biti uzeto 15.000 rupija (1,60 dolara) za žrtve tsunamija koji je, prema posljednjim podacima, odnio 234.000 života.

Posljednjih mjeseci su Alanis Morissette, Alicia Keys, Missy Elliot i Norah Jones otkazale koncerte u Džakarti zbog terorističkih prijetnji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙