FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA6926 "Tijelo Ivana Pavčevića prebačeno u Frankfurt"

ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA6926 emitiranoj pod naslovom "Tijelo Ivana Pavčevića prebačeno uFrankfurt" isprave informaciju da je tijelo već dopremljeno uFrankfurt i upišu da će ono ipak tamo biti prebačeno u utorak.
ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA6926 emitiranoj pod naslovom "Tijelo Ivana Pavčevića prebačeno u Frankfurt" isprave informaciju da je tijelo već dopremljeno u Frankfurt i upišu da će ono ipak tamo biti prebačeno u utorak.

Objavljujemo ispravljenu verziju u cijelosti:

TIJELO IVANA PAVČEVIĆA BIT ĆE PREBAČENO U FRANKFURT U UTORAK

ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Tijelo hrvatskog vozača Ivana Pavčevića, ubijenog u napadu na kamionski konvoj u Iraku 7. veljače, bit će prebačeno u utorak iz Kuvajta u Frankfurt u organizaciji MVP-a, izjavio je u ponedjeljak za Hinu načelnik odjela MVP-a za koordinaciju i praćenje rada diplomatskih misija i konzularnih ureda Vinko Ljubičić.

Prema njegovim riječima, tijelo će istog dana preuzeti pogrebno poduzeće iz Hrvatske i dovesti ga u Novu Gradišku.

Ivan Pavčević (54) iz Nove Gradiške ubijen je u napadu iračkih pobunjenika na kamionski konvoj kod Tikrita 7. veljače. Njegova pogibija službeno je potvrđena u subotu.

Pavčević je druga hrvatska žrtva među vozačima kamiona u Iraku. Dalibor Burazović ubijen je kod Mosula 23. listopada prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙