FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: uhićeni napadači na 52-godišnjaka koji je jučer umro od ozljeda

ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je22-godišnjaka i 17-godišnjaka koji su u petak, 11. veljače pretukli52-godišnjaka, koji je od zadobivenih teških ozljeda jučer preminuo ubolnici.
ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 22-godišnjaka i 17-godišnjaka koji su u petak, 11. veljače pretukli 52-godišnjaka, koji je od zadobivenih teških ozljeda jučer preminuo u bolnici.

Policija je danas izvijestila da je u petak oko 22,40 sati 22-godišnjak razbio prozor na zgradi u Ilici, a potom i oštetio dva retrovizora na vozilima parkiranim u obližnjoj Krajiškoj ulici, te razbacao veću količinu smeća.

Sve je to vidio 52-godišnjak koji je izašao iz stana zgrade te se posvađao s 22-godišnjakom, a zatim i potukao, te ga je jednom nožem ubo u trbuh.

U sukob su se potom uključili i brat blizanac tog 22-godišnjaka i 17-godišnjak, koji su rukama i nogama izudarali 52-godišnjaka po glavi i tijelu.

Ozlijeđeni 22-godišnjak je kolima Hitne pomoći prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje su mu utvrđene teške ozljede (ubodna rana u trbuh s oštećenjem gušterače), dok je 52-godišnjak prevezen u Kliničku bolnicu Sestara Milosrdnica, također s teškim ozljedama (fraktura gornje vilice, nosne kosti, tri desna rebra, te nagnječenje mozga).

Osumnjičeni koji su pretukli 52-godišnjaka (22 i 17 godina) privedeni su u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, a protiv 52-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je pokušao ubiti 22-godišnjaka.

No, on nije priveden jer se nalazio na Odjelu intenzivne njege u KB Sestara milosrdnica, gdje je preminuo jučer oko 3 sata u noći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙