FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: od 17. do 19. veljače 3. međunarodni dani marketinga PRIME

ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - U organizaciji Zagrebačkog velesajma(ZV) i gospodarsko-interesnog udruženja tržišnog komuniciranja HURA od17. do 19. veljače na ZV-u će se održati 3. međunarodni danimarketinga PRIME, na kojem će se okupiti struka s područja marketingai tržišnih komunikacija iz zemlje i svijeta.
ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - U organizaciji Zagrebačkog velesajma (ZV) i gospodarsko-interesnog udruženja tržišnog komuniciranja HURA od 17. do 19. veljače na ZV-u će se održati 3. međunarodni dani marketinga PRIME, na kojem će se okupiti struka s područja marketinga i tržišnih komunikacija iz zemlje i svijeta.

Cilj ovog sajma je predstavljanje svjetskih trendova u industriji tržišnih komunikacija i marketinga, s posebnim naglaskom na prezentacije dostignuća i mogućnosti u Hrvatskoj.

Kako najavljuju organizatori, ovogodišnji bi PRIME trebao okupiti 15 posto više izlagača nego prošlogodišnji, koji je okupio 140 izlagača iz 25 zemalja.

Uz izložbeni i stručno-edukativni program u sklopu PRIME-a održat će se i niz promocija izlagača - oglašivača, agencija, medija, istraživačkih i produkcijskih kuća te ostalih sudionika iz industrije marketinga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙