FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 14. veljače

ZAGREB, 13. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 14. veljače.
ZAGREB, 13. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 14. veljače.

ZAGREB - Sjednica Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) u vezi s pripremama za predstojeće lokalne izbore, (15 sati, Trg žrtava fašizma 4).

POŽEGA - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će Požegu u povodu Valentinova. Predsjednik Mesić sudjelovat će na sjednici Gradskog poglavarstva (12 sati), a po završetku sjednice predviđena je izjava za medije (u 13,15 sati). Predsjednik će se potom u Gradskoj vijećnici (u 13,30 sati) susresti s majkama djece rođene u prosincu 2004., nakon čega će sudjelovati na zajedničkom ručku s bračnim parovima koji su 50 i više godina u braku.

OSIJEK - Sjednica Senata osječkoga Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" na kojoj će se, uz ostalo, govoriti o prijedlozima novih studijskih programa na fakultetima tog Sveučilišta te prijedlogu kapitalnih investicija na Sveučilištu za 2005. (11 sati, Trg sv. Trojstva 3).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog katoličkog liječničkog društva na temu "Lice i naličje medicinski potpomognute oplodnje u Hrvatskoj", a u povodu prijedloga nacrta Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji, (12 sati, Europski dom, Jurišićeva 1).

RIJEKA - Otvaranje novih prostora Endoskopskog laboratorija Gastroenterološkog odjela Interne klinike KBC Rijeka. (13 sati, Zavod za radiologiju lokaliteta Rijeka KBC Rijeka).

ZAGREB - Početak trodnevnog skupa na kojemu će biti predstavljeni Planovi upravljanja vukom i risom u Hrvatskoj te Plana gospodarenja medvjedom u Hrvatskoj, (10 sati, Veterinarski fakultet, Heinzlova 55).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙