FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 2. veljače

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za srijedu, 2. veljače.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 2. veljače.

SOFIJA - Hrvatski premijer Ivo Sanader sudjelovat će u Sofiji na svečanosti "Desetljeće uključivanja Roma". Riječ je o skupu čelnika srednjoeuropskih zemalja na kojem će pokrenuti inicijativu za unapređenje položaja Roma kao najugroženije europske manjine. Na svečanosti sudjeluju predsjednici vlada osam zemalja srednje i jugoistočne Europe - Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Slovačke, te Srbije i Crne Gore, kao i predstavnici pokrovitelja skupa - James Wolfensohn, predsjednik Svjetske banke i George Soros, predsjednik Instituta Otvoreno društvo.

WASHINGTON - Američki predsjednik George W. Bush održat će govor o stanju nacije, u kojem će se osvrnuti na dosad učinjeno i predstaviti prioritete svoje politike u budućnosti.

PODGORICA - Glavna tužiteljica Haškog suda Carla del Ponte boravit će u Crnoj Gori, gdje će se sastati s crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem i premijerom Milom Đukanovićem. Del Ponte je u utorak posjetila Bosnu i Hercegovinu, a u četvrtak će se u Bruxellesu sastati s predsjednikom Europske komisije Jose Manuelom Barossom i visokim predstavnikom EU-a za zajedničku vanjsku i sigurnosnu politiku Javierom Solanom.

BRUXELLES - Novi palestinski predsjednik Mahmud Abas posjetit će Bruxelles.

Dežurni urednici:

Noć: Srđan Baković

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Domagoj Janković

Navečer: Sonja Djerasimović

telefon: 385 1 4808 645

telefax: 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙