FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: gust snijeg na području Opuzena i Metkovića

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Gust snijeg nedavno je počeo padatina područjima kojima prolaze dionice cesta D8 Opuzen-Raba, D9Opuzen-Metković i D62 Metković-Vrgorac; pa je zimska oprema obavezna,izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Gust snijeg nedavno je počeo padati na područjima kojima prolaze dionice cesta D8 Opuzen-Raba, D9 Opuzen-Metković i D62 Metković-Vrgorac; pa je zimska oprema obavezna, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog razminiravanja na okolnim područjima oko autoceste A1 Split-Zagreb, čvor Zadar je zatvoren do 17 sati.

Do 4. veljače predviđeno je razminiranje na D8 i D56. Od 7 do 17 sati bit će zatvoren čvor Zadar 1, na autocesti A1 Split-Zagreb, pa će se promet preusmjeravati na čvoru Zadar 2.

Promet na relaciji Gračac-Zadar i obratno odvijat će se smjerom Gračac-Zaton Obrovački-Obrovac-Karin-Pridraga-Zemunik-Zadar.

Promet iz smjera Rijeke prema Benkovcu, i obrnuto, preusmjeravat će se na Posedarje-Novigrad-Pridraga- Benkovac. Za potrebe lokalnog stanovništva vozila će se propuštati svakog punog sata po 15 minuta.

Promet na relaciji Rijeka-Zadar i obrnuto može ići relacijom: Rijeka-čvor Maslenica-Posedarje-Novigrad-Pridraga-Benkovac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙