FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: preminuo trgovac iz Donje Bistre koji si je pucao u glavu

ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Od posljedica samoranjavanja noćas jeu bolnici preminuo Ivica Žnidarić, 30-godišnji trgovac iz DonjeBistre, koji si je jučer iz za sada nepoznatih razloga pucao izpištolja u glavu, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Od posljedica samoranjavanja noćas je u bolnici preminuo Ivica Žnidarić, 30-godišnji trgovac iz Donje Bistre, koji si je jučer iz za sada nepoznatih razloga pucao iz pištolja u glavu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija je utvrdila da je Žnidarić jučer u popodnevnim satima sam radio u trgovini "Motiv-TB" u Donjoj Bistri, te da je u jednom trenutku otišao u kancelariju i pokušao se ubiti, pucavši si u glavu iz pištolja "Crvena zastava", koji je ilegalno posjedovao njegov otac.

Oko 17 sati pronašli su ga njegovi roditelji te obavijestili policiju i Hitnu pomoć.

Teško ozlijeđeni Žnidarić prevezen je u Kliničku bolnicu Sestara Milosrdnica gdje je utvrđeno da je zadobio dvije ustrijelne rane iza desnog uha i iznad čela.

Od zadobivenih ozljeda opasnih po život preminuo je pola sata iza ponoći.

MUP je izvijestio da je u protekla 24 sata pet osoba diglo ruku na sebe - zabilježena su dva samoubojstva u Zagrebu, jedno u Koprivnici, jedno u Slavonskom Brodu i jedno u Splitu. U većini slučajeva bila je riječ o mlađim osobama.

Policija je izvijestila i o dva jučerašnja nesretna slučaja sa smrtnom posljedicom.

Prvi se dogodio na području zagrebačkog naselja Maksimir oko 14 sati, kada se Željko Krsnik (54), pri otključavanju vrata svoga automobila, poskliznuo na zaleđenom dijelu pločnika, udario glavom u betonsku ogradu i na mjestu preminuo.

Drugi nesretni slučaj dogodio se oko 17 sati u kamenolomu kraj Lepoglave, kada je na 31-godišnjeg Antu Lončara prilikom utovara pala transportna traka, na mjestu ga usmrtivši.

Policija je izvijestila i da je jučer oko 16,15 sati na području Jakovlja u dvorištu obiteljske kuće pronađeno mrtvo tijelo 81-godišnjeg Josipa Cohe, na kojemu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti te se vjeruje da je umro prirodnom smrću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙