FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvrta obljetnica osječke Udruge nezaposlenih

OSIJEK,8. veljače(Hina) - Osječka Udruga nezaposlenih koja jeutemeljena na današnji dan prije četiri godine, osnivanjem dvijutvrtaka "Usluge" d.o.o. i "Agencije za povremeni posao" samo je prošlegodine, uglavnom na sezonskim poslovima, zaposlila 661 osobu, rekao jepredsjednik Udruge nezaposlenih Miroslav Levaković.
OSIJEK,8. veljače(Hina) - Osječka Udruga nezaposlenih koja je utemeljena na današnji dan prije četiri godine, osnivanjem dviju tvrtaka "Usluge" d.o.o. i "Agencije za povremeni posao" samo je prošle godine, uglavnom na sezonskim poslovima, zaposlila 661 osobu, rekao je predsjednik Udruge nezaposlenih Miroslav Levaković.

U protekle četiri godine s nekoliko akcija i projekata udruga je pomogla dijelu nezaposlene populacije da preživi, što drži svojim najkvalitetnijim postignućem, izvijestilo je na današnjoj konferenciji za novinare vodstvo udruge.

Posredovanjem udruge nezaposleni su sudjelovali u popisu stanovništva, u svim dosadašnjim izborima, a pokrenuta je i informatička škola za nezaposlene, rekao je Levaković.

Dodao je kako će se ove godine nastojati proširiti pronalaženje zaposlenja na sezonskim poslovima u građevinarstvu, turizmu i poljoprivredi.

Najavio je kako će Udruga nezaposlenih od Hrvatskog sabora zatražiti da se prilikom izmjena izbornog zakona uvrsti odredba prema kojoj bi četiri petine članova biračkih odbora bile nezaposlene osobe, što bi na državnoj razini iznosilo oko 40.000 osoba, te da će za taj prijedlog zatražiti potporu predsjednika RH Stjepana Mesića i premijera Ive Sanadera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙