FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukomet:srebrni rukometaši stigli u Zagreb

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - U zagrebačku zračnu luku oko 13 satisletio je posebni zrakoplov "Croatia Airlinesa" sa rukometašimaHrvatske koji su na Svjetskom prvenstvu u Tunisu osvojili srebrnumedalju.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - U zagrebačku zračnu luku oko 13 sati sletio je posebni zrakoplov "Croatia Airlinesa" sa rukometašima Hrvatske koji su na Svjetskom prvenstvu u Tunisu osvojili srebrnu medalju.

U zgradi Zračne luke članove rukometne reprezentacije dočekalo je nekoliko stotina navijača, a u VIP salonu naše reprezentativce na čelu s šefom stručnog stožera Linom Červarom prvi je pozdravio dogradonačelnik Zagreba Milan Bandić, zatim potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša.

Svi su oni zahvalili rukometašima na sjajnim utakmicama i trenucima radosti koje su nam podarili, ne samo tijekom ovog prvenstva, jer je ova generacija igrača osvojila zlato sa prošlog Svjetskog prvenstva u Portugalu i Olimpijskih igara u Ateni.

Igrači, vidno umorni i neispavani, isticali su kako je izuzetno teško u dva tjedna odigrati deset utakmica u visokom ritmu pogotovo kada su ih pritisle ozljede, ali su obećali da će se za Europsko prvenstvo 2006. u Švicarskoj još bolje spremiti i ponovno popeti na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

Danas poslijepodne srebrne rukometaše primit će predsjednik Vlade dr. Ivo Sanader, a onda i predsjednik Republike Stjepan Mesić koji će im uručiti državna odličja za sportske uspjehe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙