FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kavran: ostvarili smo veliki podvig

NABEUL, 3. veljače 2005. (Hina) - "Plasman u polufinale pravi jepodvig. Cijelo prvenstvo imamo velikih problema s ozljedama, nousprkos svemu dečki su uspjeli izboriti mjesto među četiri najboljereprezentacije svijeta," kazao je predsjednik Hrvatskog rukometnogsaveza (HRS) Željko Kavran.
NABEUL, 3. veljače 2005. (Hina) - "Plasman u polufinale pravi je podvig. Cijelo prvenstvo imamo velikih problema s ozljedama, no usprkos svemu dečki su uspjeli izboriti mjesto među četiri najbolje reprezentacije svijeta," kazao je predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Željko Kavran.

Čelni čovjek hrvatskog rukometa čestitao je igračima na velikom trudu i želji, što je rezultiralo velikim preokretom i hrvatskom pobjedom.

"Svaka čast dečkima. Niti jednog trenutka se nisu predali. Izdržali su strašan pritisak i upisali pobjedu. Sjajno su se borili i sada nam se otvorio put prema zlatnoj medalji," dodao je Kavran.

Dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac zahvalio je suparnicima što su korektno priznali poraz.

"Bila je ovo viteška borba. Obje reprezentacije su se izdigle iz atmosfere koju donose međusobne utakmice i nije bilo niti jednog incidenta niti na jednoj strani. Utakmica je bila teška za gledanje i na kraju smo zasluženo pobijedili," dodao je Gobac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙