FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jaka bura od Senja do Sv. Marije Magdalene

ZAGREB, 6. veljače 2005. (Hina) - Zbog jake je bure zatvorena jedionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv.Marija Magdalena zaautobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio jejutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 6. veljače 2005. (Hina) - Zbog jake je bure zatvorena je dionica Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv.Marija Magdalena za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Dionica autoceste A6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica također je zatvorena za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse.

Ceste su uglavnom posvuda suhe, no ponegdje u gorju ima ugaženog snijega, pa je zimska oprema obavezna.

U unutrašnjosti je ponegdje moguća poledica, posebno na istaknutim dijelovima kolnika kao što su usjeci, prijevoji, mostovi, nadvožnjaci i vijadukti.

Mjestimice je magla u Slavoniji i sjevernoj Hrvatskoj, gdje je vidljivost ponegdje smanjena i na 100 metara.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u tunelu Rožman Brdo (u smjeru Rijeke) zbog radova se prometuje jednim trakom, a zbog olujnog vjetra sporije se vozi između Kikovice i tunela Tuhobića.

Na cesti D42 Saborsko-Poljanak-Selište i dalje je na snazi zabrana vožnje za priključna vozila, a za sva ostala vozila obavezna je upotreba zimske opreme.

Na graničnim prijelazima prometuje se nesmetano.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi osobna vozila i teretna do 3,5 tone. Sva ostala vozila se preusmjeravaju na liniju Valbiska-Merag preko Krka.

Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙