FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa će u nedjelju iz bolničke sobe udijeliti blagoslov

RIM, 5. veljače 2005. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. obratit će se unedjelju vjernicima na Trgu svetog Petra iz svoje bolničke sobe,obznanjeno je u subotu u Vatikanu.
RIM, 5. veljače 2005. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. obratit će se u nedjelju vjernicima na Trgu svetog Petra iz svoje bolničke sobe, obznanjeno je u subotu u Vatikanu.

Vatikan je dodao da će Papa tom prigodom vjernicima udijeliti blagoslov, ali neće sam pročitati tekst molitve. To obraćanje vjernicima izravno će prenositi talijanska televizija RAI.

Isto tako, Vatikan je priopćio da Sveti Otac neće u srijedu na Pepelnicu u bazilici Svetog Petra služiti misu a u njegovo ime to će učiniti kardinal James Francis Atafford.

Nakon ohrabrujući vijesti o zdravlju Pape objavljenih u petak, koji je u bolnicu prebačen u noći između utorka i srijede zbog respiratornih problema, doznaje se da se Ivan Pavao II. i dalje oporavlja.

Papa će, kako je najavio šef ureda za tisak Svete Stolice Joaquin Navarro Valls, u subotu poslije podne preko televizije pratiti svečanost rimskih seminaraca u dvorani "Pavla VI." u Vatikanu.

U ponedjeljak u 12 sati bit će objavljen novi bolnički bilten o zdravstvenom stanju Svetog Oca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙