FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: dubrovački most otvoren za sva vozila

ZAGREB, 5. veljače 2005. (Hina) - Most Dr. Franje Tuđmana u Dubrovnikuod 9.30 sati otvoren je za sve kategorije vozila, izvijestio jeHrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 5. veljače 2005. (Hina) - Most Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku od 9.30 sati otvoren je za sve kategorije vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica Jadranske magistrale Sibinj-Senj-Karlobag-Sv.Marija Magdalena zbog jake bure zatvorena je za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle. Ostali mostovi na Jadranu redovno su prohodni za sav promet, jednako kao i sve važnije prometnice u državi.

Uglavnom se vozi po suhim kolnicima, no ponegdje u gorju ima i razmočenog ili ugaženog snijega, pa je zimska oprema obavezna, a poledica jutros vrlo česta na takvim dionicama cesta. Savjetujemo pozornu vožnju.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u tunelu Rožman Brdo (u smjeru Zagreba) radovi uvjetuju odvijanje prometa jednim trakom, a zbog jakog vjetra sporije se vozi između Kikovice i Tuhobića.

Na cesti D42 Saborsko-Poljanak-Selište i dalje je na snazi zabrana vožnje za priključna vozila, a obavezna upotreba zimske opreme za sva ostala.

Odrone zemlje i kamenja, a mjestimično i snijega na kolnike, treba očekivati na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te duž Istarskog ipsilona.

Zimska oprema: 4 zimske gume, ili 4 radijalne, tzv. "ljetne" gume, uz lance za pogonske kotače u prtljažniku.

Graničnim se prijelazima prometuje nesmetano.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres je u prekidu. Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙