FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Sve glavne ceste očišćene i prohodne za sve kategorje vozila

ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Na većini prometnica u Hrvatskoj promet je slab do srednje intenzivan, sve glavne ceste su očišćene iprohodne za sve kategorije vozila, u većem dijelu unutrašnjostikolnici su mjestimice mokri, te je moguć nailazak na poledicu iliugažen snijeg, posebice na području Slavonije, izvijestio je večerasHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Na većini prometnica u Hrvatskoj promet je slab do srednje intenzivan, sve glavne ceste su očišćene i prohodne za sve kategorije vozila, u većem dijelu unutrašnjosti kolnici su mjestimice mokri, te je moguć nailazak na poledicu ili ugažen snijeg, posebice na području Slavonije, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Odroni zemlje i kamenja mogući su kroz usjeke Jadranske i Ličke magistrale, na gorskim cestama, te duž Istarskog ipsilona.

Dopušten je promet svim kategorijama vozila, uz obaveznu zimsku opremu, na slijedećim cestama: D25 Korenica-Gospić-Karlobag, D506 Dobroselo-Mazin, D218 Užljebić-Donji Lapac-Doljani, D522 Udbina-Lovinac i D42 Saborsko-Poljanak-Selište.

HAK uozorava vozače da ne kreću na put bez zimske opreme!

Na svim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

U prekidu je trajektna linija Makarska-Sumartin.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙