FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić i Sanader dogovorili za sutra sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost

ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Vijeće za nacionalnu sigurnost (VNS)sastat će se sutra u popodnevnim satima, dogovorili su danaspredsjednici države i Vlade Stjepan Mesić i Ivo Sanader, potvrđeno jeu Banskim dvorima.
ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Vijeće za nacionalnu sigurnost (VNS) sastat će se sutra u popodnevnim satima, dogovorili su danas predsjednici države i Vlade Stjepan Mesić i Ivo Sanader, potvrđeno je u Banskim dvorima.

Banski dvori nisu o tom sastanku iznosili nikakve pojedinosti, no iz Ureda Predsjednika, doznaje se da su Mesić i Sanader dogovorili dnevni red sjednice Vijeća.

Predsjednik i premijer zadnju se sjednicu VNS-a sazvali i održali 14. prosinca prošle godine, a tema joj je bila međunarodna suradnja sigurnosnih službi i Zakon o sigurnosnim službama.

Vijeće za nacionalnu sigurnost čine predsjednik države i premijer koji su supresjedatelji, ministri pravosuđa, obrane, unutarnjih i vanjskih poslova, član Vlade zadužen za nacionalnu sigurnost i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙