FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Problematični skok na spustu skijašica bit će ublažen

SANTA CATERINA, 2. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Nakon teških padova ikritika brojnih skijašica organizatori Svjetskog prvenstva u SantaCaterini odlučili su ublažiti problematičan skok na stazi za spust.
SANTA CATERINA, 2. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Nakon teških padova i kritika brojnih skijašica organizatori Svjetskog prvenstva u Santa Caterini odlučili su ublažiti problematičan skok na stazi za spust.

"Skok na kraju sektora Canalino bit će snižen za 30 centimetara. To znači da skokovi na tom dijelu više neće biti dugi do 45 metara, već između 25 i 30 metara. Ovo bi trebalo zajamčiti sigurnost svih natjecateljica", izjavio je direktor utrke Rainer Senoner.

U ponedjeljak na prvom treningu spusta teško su pale Amerikanka Lindsay Kildow i Nijemica Isabelle Huber. I dok je Kildow prošla neozlijeđena, Huber je zaradila tešku ozljedu koljena zbog koje će morati na operaciju.

Na opasnost problematičnog skoka ukazale su trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić i prošlosezonska osvajačica Svjetskog kupa Šveđanka Anja Paerson.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙