FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovačka televizija proslavila 11 godina postojanja

VINKOVCI,1. veljače 2005.(Hina) - Djelatnici Vinkovačke televizijeobilježili su danas prigodnim domjenkom jedanaestu godišnjicu rada tetelevizijske kuće.
VINKOVCI,1. veljače 2005.(Hina) - Djelatnici Vinkovačke televizije obilježili su danas prigodnim domjenkom jedanaestu godišnjicu rada te televizijske kuće.

Glavna urednica Biljana Pavlović istaknula je da u proteklih 11 godina nije bilo ni jednog dana, u kojemu ta televizijska kuća nije emitirala program u skladu s programskom shemom.

"Odupirući se udruživanju u bilo koje televizijske mreže koje su posljednjih godina popularne u Hrvatskoj, uspjeli smo očuvati identitet s naglaskom na lokalnim temama", rekla je Biljana Pavlović.

Istaknula je da su društveni, socijalni, politički, kulturni, sportski i drugi sadržaji koji oslikavaju život na krajnjem hrvatskom istoku, polazište kod određivanja programske orijentacije Vinkovačke televizije.

Podsjetila je da dnevno emitiraju šest do sedam sati programa kojim dominira središnja informativna emisija Dnevnik te niz političkih, kulturnih, sportskih i zabavnih emisija iz vlastite proizvodnje. Posebno zadovoljstvo izrazila je dokumentarnim programom koji je do sada proizveo, kako je naglasila, nekoliko zapaženih dokumentarnih serijala.

Broj potencijalnih gledatelja, koji prate program Vinkovačke televizije, u toj televizijskoj kući procjenjuju na oko 500.000.

Od želja za budućnost djelatnici Vinkovačke televizije ističu potrebu za vlastitim prostorom s obzirom na to da od svog osnutka televizija djeluje na četiri lokacije u zgradi Cibalae banke u stečaju.

Glavna urednica istaknula je kako će i ubuduće, bez obzira na teške uvjete djelovanja i financijske poteškoće, dati uvijek prednost struci i profesionalno odrađenom poslu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙