FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: izvješće o stanju na cestama

ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Prohodne su i za sav prometotvorene ceste D42 Saborsko -Poljanak -Selište, D504 Prijeboj-LičkoPetrovo Selo i D522 Udbina-Lovinac, izvijestio je Hrvatski autoklub(HAK).
ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Prohodne su i za sav promet otvorene ceste D42 Saborsko -Poljanak -Selište, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo i D522 Udbina-Lovinac, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zabrana prometa još vrijedi na cestama D25 Gospić-Baške Oštarije -Karlobag, ŽC516 Bjelopolje-Donji Lapac, D52 Borje -Vrhovine -Zalužnica, D506 Bruvno-Mazin-Donji Lapac, ŽC Kamensko-Voćin na požeškom području, ŽC Kutjevo-Orahovica.

Vozači kamiona s prikolicom i tegljača s poluprikolicom i dalje ne smiju voziti cestama D25 Korenica-Gospić, D27 Gračac -Prezid -Obrovac, te cestom Baćina-Kobiljača. Za vožnju tim cestama manji kamioni i autobusi moraju imati lance barem na pogonskim kotačima, a ostali zimsku opremu.

Na Paškome mostu, te na jadranskoj magistrali i dalje je na snazi zabrana prometa duž dionice Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle. Sjeverno i južno od navedene magistralne dionice nesmetano prometuju sve kategorije vozila.

Autoceste A6 Rijeka-Zagreb i A1 Zagreb-Split otvorene su za promet svih kategorija vozila. HAK ipak upozorava vozače da između vijadukta Rovanjska i tunela Sv. Rok puše jak vjetar, pa je nužno voziti sporije. Snijeg još mjestimično uvijek usporava promet i na dionici autoceste A3 Novska-Nova Gradiška, te od Županje do Bajakova.

U Slavoniji je ponovno prohodna za sav promet cesta preko Krndije D53 Našice-Požega, te ŽC4101 Kutjevo-Velika.

U prekidu je trajektna linija Split-Rogač. Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila. Ostali trajekti zasad plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙