FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće u Dugom Ratu preusmjerava se promet

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Na jadranskoj magistrali u mjestuDugi Rat dogodila se prometna nesreća zbog koje prometna policijavozila iz smjera Splita preusmjeravaju na Žrnovnicu, a one koji dolazeiz Makarske prema Dupcima, izviejstio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Na jadranskoj magistrali u mjestu Dugi Rat dogodila se prometna nesreća zbog koje prometna policija vozila iz smjera Splita preusmjeravaju na Žrnovnicu, a one koji dolaze iz Makarske prema Dupcima, izviejstio je Hrvatski autoklub (HAK).

Sve prometnije ceste u državi suhe su i prohodne za sve kategorije vozila, jednako kao i preostali dio jadranske magistrale, te svi važniji mostovi na jadranu.

Niske temperature su i ovog jutra uvjetovale poledicu u većem dijelu unutrašnjosti, pa treba voziti krajnje pozorno i sporije, naročito gorskim predjelima.

Zabrana prometa kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom, a za ostale obavezna zimska oprema vrijedi na cestama D32 Drežnica-Jezerane i D42 Saborsko-Poljanak-Selište.

Vozila iznad 5 t još ne mogu koristiti ŽC Kutjevo-Orahovica, a ona iznad 7,5 t cestu D218 Užljebić-Donji Lapac-Doljani.

Dozvoljen je promet svim kategorijama vozila, uz obaveznu zimsku opremu, na slijedećim cestama: D23 Jezerane-Žuta Lokva-Vratnik-Senj, D25 Korenica-Lički Osik-Karlobag, D50 Žuta Lokva -Otočac -Gospić -Gračac, D217 Gornji Vaganac-GP Ličko Petrovo Selo, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D506 Dobroselo-Bruvno-Mazin, D414 Ston-Orebić, D25 Gospić-Karlobag i D501 Meja-Oštrovica.

Sljemenska je cesta i sa zagrebačke i zagorske strane otvorena za sav promet.

Na GP-ima Bajakovo i Macelj pojačan je promet teretnih vozila na izlazu iz Hrvatske. Ostalim prijelazima sva vozila prometuju redovno.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙