FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pupovac i Sesar razgovarali s Petrom Blass

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Viša savjetnica u Paktu ostabilnosti u jugoistočnoj Europi Petra Blass u ponedjeljak jeposjetila Hrvatski sabor, gdje se sastala s predsjednikom saborskogodbora za međuparlamentarnu suradnju Miloradom Pupovcem i tajnikomSabora Josipom Sesarom, priopćeno je iz saborske službe za odnose sjavnošću.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Viša savjetnica u Paktu o stabilnosti u jugoistočnoj Europi Petra Blass u ponedjeljak je posjetila Hrvatski sabor, gdje se sastala s predsjednikom saborskog odbora za međuparlamentarnu suradnju Miloradom Pupovcem i tajnikom Sabora Josipom Sesarom, priopćeno je iz saborske službe za odnose s javnošću.

Blass je, kako stoji u priopćenju, s Pupovcem razmatrala pitanja manjina, povratka i azilanata u svezi s regionalnom suradnjom i potrebnom pomoći. Pupovac je kazao da regionalnu parlamentarnu suradnju treba pokrenuti i da je pomoć dobrodošla, ali i istaknuo da je uz navedene teme potrebno razmatrati probleme korupcije i sukoba interesa, obrazovanja i medija.

U priopćenju se navodi kako se u susretu sa Sesarom razgovaralo o kadrovima radi međunarodne suradnje i postupka učlanjivanja u EU, pri čemu je glavni tajnik Sabora iznio planove o zapošljavanju nekoliko ljudi i stvaranju novog saborskog tijela za te poslove, ocijenivši da je u tom pogledu poželjna potpora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙