FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra premijera filma "Hrvatska mora" redatelja Dominika Sedlara

ZAGREB,30. siječnja 2005.(Hina) - Prvi samostalni igrani film mladogahrvatskoga redatelja Dominika Sedlara "Hrvatska mora" bit ćepremijerno izveden sutra navečer u zagrebačkom kinu "Cinestar".
ZAGREB,30. siječnja 2005.(Hina) - Prvi samostalni igrani film mladoga hrvatskoga redatelja Dominika Sedlara "Hrvatska mora" bit će premijerno izveden sutra navečer u zagrebačkom kinu "Cinestar".

Glavne uloge u filmu, koji traje sat i pedesetčetiri minute, povjerene su novinaru i televizijskom voditelju Željku Malnaru i njegovoj ekipi iz emisije "Noćna mora".

Po riječima producenta filma Jakova Sedlara, to je tragikomedija o hrvatskoj svakodnevnici - njezinim komičnim, tragičnim i glupim stuacijama.

Kao poseban gost nastupa ekscentrični američki košarkaš Dennis Rodman.

Sedlar je rekao da se u filmu pojavljuju i hrvatski političari - predsjednik Stjepan Mesić, premijer Ivo Sanader i saborska zastupnica Željka Antunović.

Film je sniman 2003. i 2004. po čitavoj Hrvatskoj u produkciji zagrebačkoga Croatia filma i, po Sedlarovim riječima, najjeftiniji je ikad snimljen u hrvatskoj kinematografiji.

Pretpremijera je bila ljetos na bazenu splitskoga plivališta "Jadran".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙