FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP rukomet: Metličić istegnuo ligamente koljena

SFAX, 29. siječnja 2005. (Hina) - Premda su u taboru hrvatske rukometnevrste strahovali kako je Petru Metličiću osim koljena u dvoboju saŠpanjolskom stradao i mišić, magnetska rezonanca je pokazala kakodesni vanjski hrvatske reprezentacije ima istegnute ligamentekoljena.
SFAX, 29. siječnja 2005. (Hina) - Premda su u taboru hrvatske rukometne vrste strahovali kako je Petru Metličiću osim koljena u dvoboju sa Španjolskom stradao i mišić, magnetska rezonanca je pokazala kako desni vanjski hrvatske reprezentacije ima istegnute ligamente koljena.

Srećom, nije došlo do napuknuća pa će Metličić možda zaigrati u završnici prvenstva.

Na magnetskoj rezonanci u bolnici u Sfaxu bili su i Venio Losert, te Davor Dominiković. Obojici su također ustanovljena istegnuća, Losertu stražnje lože, a Dominikoviću ramena.

"Za sada nastavljamo s terapijama i masažama. Njihove ozljede je teško sanirati u hodu. Losert i Metličić će možda za nekoliko dana početi trenirati, a onda ćemo vidjeti hoće li moći zaigrati u završnici prvenstva," kazao je šef zdravstvene službe hrvatske reprezentacije Stanislav Peharec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙