FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EYOF: Josip Gluhak 12., Jon Kaučić odustao

MONTHEY/ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Trećeg natjecateljskogdana na sedmom zimskom Europskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF),koji se do 29. siječnja održava u švicarskom Montheyu, mladi hrvatskisportaši do 16 godina nastupili su u alpskom i nordijskom skijanju teumjetničkom klizanju, i nisu uspjeli popraviti loš dojam iz prethodnadva dana.
MONTHEY/ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Trećeg natjecateljskog dana na sedmom zimskom Europskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF), koji se do 29. siječnja održava u švicarskom Montheyu, mladi hrvatski sportaši do 16 godina nastupili su u alpskom i nordijskom skijanju te umjetničkom klizanju, i nisu uspjeli popraviti loš dojam iz prethodna dva dana.

U slalomu u konkurenciji 79 skijaša Christopher Jon Kaučić je odustao, a Mislav Butković zauzeo 24. mjesto, dok su skijašice vozile super G u kojem je Ana Maria Vučinić bila 31, a Dora Ton 32. u konkurenciji 48 djevojčica.

U skijaškom trčanju u disciplini sprint slobodnom tehnikom starlalo je 65 trkača, a od naših Mario Naglić je bio 37., a Vladimir Babić 58, dok je kod djevojčica u konkurenciji 54 trkačice Valnea Frlan bila 45., a Eva Čabrijan 46.

U umjetničkom klizanju, naš Josip gluhak, koji je nakom kratkog programa bio 11. nakon slobodnog programa pao je za jedno mjesto i u ukupnom poretku je posljednji 12.

Zimski EYOF završava sutra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙