FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvati na začelju na zimskom EYOF-u

MONTHEY/ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Ni drugi natjecateljski danna sedmom zimskom Europskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF), kojise do 29. siječnja održava u švicarskom Montheyu, 16. mladih hrvatskihsportaša koji se natječu u alpskom i nordijskom skijanju, snowboardu,biatlonu i umjetničkom klizanju, nisu postigli zapaženije rezultate.
MONTHEY/ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Ni drugi natjecateljski dan na sedmom zimskom Europskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF), koji se do 29. siječnja održava u švicarskom Montheyu, 16. mladih hrvatskih sportaša koji se natječu u alpskom i nordijskom skijanju, snowboardu, biatlonu i umjetničkom klizanju, nisu postigli zapaženije rezultate.

U veleslalomu u konkurenciji 79 skijaša Christopher Jon Kaučić je bio 23, a Mislav Butković 28., dok su skijašice vozile slalom u kojem je Dora Ton bila 27., a Ana Maria Vučinić 30.

U skijaškom trčanju klasičnom tehnikom na stazi od 7,5 km u konkurenciji 58 trkača Mario Naglić je bio 43., dok je kod djevojčica na stazi od 5 km Valnea Frlan na cilj stigla 44., a Eva Čabrijan 45. od 50 nordijki.

U biatlonu u konkurenciji 57 natjecatelja Blažimir Crnković je bio 47., dok je među 48 biatlonki Anamarija Brajdić bila 19., a Petra Starčević 32.

U umjetničkom klizanju, nakon kratkog programa, Dora Strabić nalazi se na 21. mjestu u konkurenciji 25 klizačica.

U snowbordu u disciplini cross u konkurenciji 44 sportaša Toni Jelinić bio je 41., a Vid Berić 43.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙