FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Helsinki: Nastavljeni pregovori indonezijske vlade i pobunjenika

HELSINKI , 28. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Bivši finski predsjednikMartti Ahtisaari nastavit će u petak drugi dan posredovati ukonzultacijama između izaslanstva indonezijske vlade i predstavnikapobunjenika iz pokrajine Aceh, izvijestili su službeni izvori.
HELSINKI , 28. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Bivši finski predsjednik Martti Ahtisaari nastavit će u petak drugi dan posredovati u konzultacijama između izaslanstva indonezijske vlade i predstavnika pobunjenika iz pokrajine Aceh, izvijestili su službeni izvori.

"Danas je drugi dan konzultacija", rekla je za France presse glasnogovornica nevladine organizacije Inicijativa za rješenje krize (CMI) Maria-Elena Cowell, koju predvodi bivši finski predsjednik.

Ahtisaari je u četvrtak odvojeno razgovarao s predstavnicima obaju izaslanstava, a glasnogovornica Cowell je u petak izjavila kako je tijekom dana predviđen izravan razgovor obiju strana.

Glavni cilj sastanka bit će konkretizirati dogovor o prekidu vatre, postignut nakon razornih tsunamija u kojima je u Indoneziji prije mjesec dana život izgubilo 230.000 ljudi, od toga najviše u pokrajini Aceh.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙