FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na Bregani se čeka 4 sata

ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - Promet na autocesti od Zagreba dograničnog prijelaza Bregana prema Sloveniji je pojačan, a na izlazu izHrvatske na Bregani formirana je kolona oko 8 kilometara i čeka seviše od 4 sata, izvijestio je u 21 sat Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - Promet na autocesti od Zagreba do graničnog prijelaza Bregana prema Sloveniji je pojačan, a na izlazu iz Hrvatske na Bregani formirana je kolona oko 8 kilometara i čeka se više od 4 sata, izvijestio je u 21 sat Hrvatski autoklub.

HAK savjetuje vozačima da koriste malogranični prijelaz Bregana, gdje su gužve znatno manje, a onima koji iz Zagreba putuju u Samobor da koriste staru samoborsku cestu.

Na graničnom prijelazu Macelj na izlazu iz Hrvatske kolona je duga oko 4 kilometra, a kao altrenativa može se koristiti GP Lupinjak.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je ulaz osobnih i teretnih vozila, dok se ostalim graničnim prijelazima prometuje bez duljih zadržavanja.

U 20.55 sati normaliziran je promet na državnoj cesti D7 Osijek-Đakovo u mjestu Široko Polje, gdje se popodne dogodila teška prometna nesreća.

Na području Gorskog kotara, Like i Istre djelomično su mokri i skliski kolnici a ima i magle koja mjestimice smanjuje vidljivost. Zbog magle i vlažnog kolnika na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, čvor Oštrovica-tunel Tuhobić, brzina je ograničena na 60 km/h. Dionicom A1 Bosiljevo-Mala Kapela puše jak vjetar koji usporava promet.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙