FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada odbacila pisanje Jutarnjeg lista

ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Vlada Republike Hrvatske danas je upotpunosti odbacila "neutemeljeno pisanje Jutarnjeg lista u vezimogućih kandidata za mjesto ministra zdravstva i socijalne skrbi",priopćeno je danas iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.
ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Vlada Republike Hrvatske danas je u potpunosti odbacila "neutemeljeno pisanje Jutarnjeg lista u vezi mogućih kandidata za mjesto ministra zdravstva i socijalne skrbi", priopćeno je danas iz Vladina Ureda za odnose s javnošću.

"Želimo naglasiti da Vlada Republike Hrvatske niti u jednom trenutku nije razgovarala s uglednim liječnicima koji se u članku navode kao potencijalni kandidati za mjesto ministra zdravstva i socijalne skrbi te sve izneseno smatramo medijskim špekulacijama. Vlada razumije interes javnosti o tom pitanju, a ukoliko na mjestu ministra zdravstva i socijalne skrbi bude promjena, o ministrovu nasljedniku javnost će biti na vrijeme i u cijelosti upoznata", stoji u priopćenju.

Jutarnji list danas piše da "ni nakon mjesec dana nakon ostavke ministra Andrije Hebranga Vlada ne zna tko će ga naslijediti, te da je sedam kandidata odbilo to mjesto".

Ministar Hebrang najavio je prije mjesec dana da će se zbog zdravstvenih razloga povući iz Vlade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙