FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: policija utvrđuje okolnosti smrti 15-godišnjaka

SISAK, 24. siječnja 2005. (Hina) - Policija na zahtjev Općinskogadržavnog odvjetništva utvrđuje okolnosti smrti 15- godišnjeg dječakaAntonia Jukića, koji je u Općoj bolnici "Dr. Ive Pedišića" u Sisku 16.siječnja umro od bolesti akutne meningokokne sepse, priopćila je danassisačko-moslavačka Policijska uprava.
SISAK, 24. siječnja 2005. (Hina) - Policija na zahtjev Općinskoga državnog odvjetništva utvrđuje okolnosti smrti 15- godišnjeg dječaka Antonia Jukića, koji je u Općoj bolnici "Dr. Ive Pedišića" u Sisku 16. siječnja umro od bolesti akutne meningokokne sepse, priopćila je danas sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Policija će nakon utvrđivanja svih okolnosti izraditi posebno izvješće i proslijediti ga Općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje.

Dom zdravlja Sisačko-moslavačke županije u Sisku, odgovarajući na pitanja novinara o optužbama roditelja preminulog dječaka Antonia Jukića da je Hitna medicinska služba u Sisku zakazala u tom slučaju, izvijestio je da je u toj zdravstvenoj ustanovi obavljen nadzor.

Nadzor nad stručnim radom Hitne medicinske pomoći u tom slučaju proteklih su dana obavili djelatnici Odjela zdravstvene inspekcije Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. O slučaju postupanja Hitne medicinske pomoći raspravljalo je, kako je navedeno, i Stručno vijeće Doma zdravlja.

Nalazi i mišljenja o provedenom stručnom nadzoru bit će uskoro izrađeni i Dom zdravlja će tada o svemu pravodobno i službeno izvijestiti javnost, najavljeno je iz te županijske zdravstvene ustanove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙