FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITTF Zagreb: Tošić u glavnom turniru

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Roko Tošić je jedini hrvatskistolnotenisač koji je uspješno prošao kvalifikacije i plasirao se uglavni turnir Croatian Opena, 9. međunarodnog prvenstva Hrvatske ustolnom tenisu u Zagrebu.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - Roko Tošić je jedini hrvatski stolnotenisač koji je uspješno prošao kvalifikacije i plasirao se u glavni turnir Croatian Opena, 9. međunarodnog prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu u Zagrebu.

Tošić je danas sa 4:1 pobijedio Francuza Brycea i to mu je uz jučerašnju pobjedu nad Slovakom Ropošom (4:1) bilo dovoljno za prvo mjesto u skupini.

Ronald Ređep je danas poražen od kineskog Talijana Mina sa 4:0 i nije se uspio plasirati u glavni ždrijeb, kao i Andrej Gaćina, koji je izgubio od Čeha Vybornia (4:1), te Dragutin Šurbek, kojeg je sa 4:2 svladao Francuz Jover.

U kvalifikacijama je nastupilo više od 30 hrvatskih igrača i igračica, a uz Tošića, plasman u glavni turnir su u srijedu izborile Andreja Bakula i Sandra Paović, dok su se u turnir izravno plasirali Tamara Boroš, Cornelia Vaida, Zoran Primorac i Weizhong Jiang.

Glavni turnir Croatian Opena započinje u petak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙