FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITTF Croatian Open - Loš start hrvatskih igrača

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski stolnotenisači nisu dobrostartali u kvalifikacijama Croatian Opena, 9. međunarodnog prvenstvaHrvatske u stolnom tenisu.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski stolnotenisači nisu dobro startali u kvalifikacijama Croatian Opena, 9. međunarodnog prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu.

U kvalifikacija nastupa više od 30 hrvatskih igrača i igračica, a pobjede su upisali tek Ronald Ređep, Andrej Gaćina, Roko Tošić i Dragutin Šurbek, te kod djevojaka Sanja Pauković, Sunčica Vugrinec i Sanda Paović.

Ređep je u osmoj skupini pobijedio Bojana Miloševića iz Srbije i Crne Gore 4:0. Gaćina je u 25. skupini bio bolji od Grka Papageorgioua 4:1. Tošić je u dvoboju prvog kola 37. skupine porazio Slovaka Ropoša 4:1, a Dragutin Šurbek je svladao Norvežanina Madsena 4:0.

Sanja Pauković je pobijedila Mađaricu Csernyik 4:3, Sunčica je bila bolja od Austrijanke Heine 4:3. Sanda je jedina ubilježila dvije pobjede, protiv Ruskinje Abramove 4:1, te protiv Šveđanke Olsson 4:1.

Kvalifikacije se nastavljaju i u četvrtak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙