FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITTF Slovenia Open: Pobjede Kuzmina i Linove

VELENJE, 15. siječnja (Hina) - Rus Fedor Kuzmin i Ling Lin iz HongKonga pobjednici su Slovenia Opena, prvog stolnoteniskog turnira izITTF Pro Tour serije ove godine, što je održan u Velenju.
VELENJE, 15. siječnja (Hina) - Rus Fedor Kuzmin i Ling Lin iz Hong Konga pobjednici su Slovenia Opena, prvog stolnoteniskog turnira iz ITTF Pro Tour serije ove godine, što je održan u Velenju.

Kuzmin je u finalnom dvoboju pobijedio drugog nositelja, Lai Chak Koa iz Kong Konga sa 4:1 (11:8, 11:4, 7:11, 13:11, 11:8), dok je Ling Lin u završnom susretu pobijedila Singapurku Jia Wei Li 4:1 (11:8, 14:12, 11:7, 3:11, 11:6).

Hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš zapela je u polufinalu, dok su preostale dvije hrvatske predstavnice, Cornelia Vaida i Sandra Paović, zaustavljene u osmini finala.

U finalu muških parova Ching Li i Lai Chak Ko iz Kong Konga su pobijedili njemački par Stefana Fetha i Thomasa Keinatha 4:1, dok su kod djevojaka slavile Yana Tie i Rui Zhang iz Hongkonga, pobijedivši u finalu Rumunjku Otiliu Badescu i Linovu 4:3.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙