FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u četiri akcije zaplijenjeno više raznih vrsta droga

ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - U četiri odvojene akcije zagrebačkapolicija pronašla je kod četvorice mladića više od kilograma hašiša,40-ak grama heroina, 65 grama amfetamina, 155 grama marihuane i manjukoličinu kokaina.
ZAGREB, 20. siječnja 2005. (Hina) - U četiri odvojene akcije zagrebačka policija pronašla je kod četvorice mladića više od kilograma hašiša, 40-ak grama heroina, 65 grama amfetamina, 155 grama marihuane i manju količinu kokaina.

Ispod suvozačkog sjedala automobila "peugeot 206", koji je vozio 22-godišnjak, policija je jučer prijepodne pronašla šest pločica hašiša ukupne težine 871 grama i plastičnu vrećicu sa 155 grama marihuane. Policajci su automobil zaustavili u blizini naplatnih kućica kod Zaprešić, na državnoj cesti D1. Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da osumnjičeni mladić do sada nije bio poznat kao počinitelj kaznenih djela.

Gotovo 220 grama hašiša pronađeno je u ponedjeljak u osobnom automobilu "toyota" koji je vozio, kako kažu u policiji, drogiran, pijan i agresivan 21-godišnjak. U automobilu su pronađene tri pločice hašiša ukupne težine 182 grama, sedam grumena hašiš težine 35 grama i digitalnu vagu za precizno mjerenje. Osumnjičeni je potom prevezen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče iz koje je pušten jučer, nakon "otrežnjenja". Na izlazu su ga dočekali i uhitili policajci. Mladić je od ranije poznat po zlouporabama opojnih droga, kažu u policiji.

Legitimirajući 22-godišnjaka u Ulici M. Rešetara, također u ponedjeljak, policajci su pronašli 0,5 grama heroina. Mladić im je u postaji priznao da je drogu kupio od jednog 20-godišnjaka u čijem je stanu policija kasnije pronašla limenu kutijicu sa sedam grama kokaina, plastičnu vrećicu s oko 37 grama heroina te digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima droge. U stanu je pronađena i automatska puška i streljivo, a u policiji kažu da im je osumnjičeni od ranije poznat po zlouporabama opojnih droga.

Redovna policijska ophodnja u utorak nešto prije ponoći primjetila je na Zrinjevcu trojicu mladića kako stoje kraj "golfa IV". Jedan od policajaca primijetio je na podu automobila vrećicu koju mu je, kako tvrde u policiji, 25-godišnjak dragovoljno predao i priznao da se u njoj nalazi amfetamin, ali da nije njegov. Potom je 23-godišnjak iz džepa izvadio paketić s istom drogom. Mladići su odvedeni u postaju, gdje je utvrđeno da je u vrećici i paketiću ukupno 65 grama amfetamina i da je droga od 23-godišnjaka koji je evidentiran po kaznenim djelima zlouporabe droga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙