FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Alpe-Jadran: Stolnotenisačice osvojile prvo mjesto

TICINO/ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Mlade hrvatskestolnotenisačice osvojile su prvo mjesto u ekipnom natjecanju naZimskim igrama mladeži Alpe - Jadran, koje se od 17. do 20. siječnjaodržavaju u švicarskom Ticinu.
TICINO/ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Mlade hrvatske stolnotenisačice osvojile su prvo mjesto u ekipnom natjecanju na Zimskim igrama mladeži Alpe - Jadran, koje se od 17. do 20. siječnja održavaju u švicarskom Ticinu.

Kristina Santaj, Jelena Makoč i Ivanka Bilobrk u finalnom su dvoboju pobijedile ekipu talijanske pokrajine Lombardije 3:1. Hrvatske igračice bile su odlične i u konkurenciji parova, te u pojedinačnim nastupima. Ivanka Bilobrk i Kristina Santaj izborile su plasman u polufinale parova, a sve tri djevojčice plasirale su se i u četvrtfinale pojedinačne konkurencije.

Stolnotenisači, Ivan Slavić, Dino Horvat i Hrvoje Štaba momčadski dio natjecanja okončali su na šestom mjestu. Slavić i Horvat su zaustavljeni i u polufinalu parova, no u pojedinačnoj konkurenciji sva trojica su izborila plasman među osam najboljih.

Danas je na rasporedu bio i slalom u obje konkurenciji. Mislav Butković je među 33 natjecatelja bio sedmi, a Christopher Jon Kaučić deveti. Naš treći predstavnik, Domagoj Rakić nije završio drugu vožnju. Kod djevojaka Dora Ton je osvojila sedmo, a Ana Maria Vučinić deveto mjesto od 31 natjecateljice.

Hokejaši su upisali dva poraza, pa će razigravati za sedmo mjesto. U prvom dvoboju odigrali su 3:3 protiv Karntena, no u produžetku su izgubili zlatnim golom. U drugom dvoboju hrvatska reprezentacija je izgubila od Steiermarka (1:3).

Skijaška štafeta 3x7.5 kilometara u sastavu Andrej Burić, Mario Naglić, Andro Broznić osvojila je sedmo mjesto, dok su Valnea Frlan, Samanta Herljević i Nada Babić u utrci 3x5 km osvojile osmo mjesto.

Na igrama nastupa 600 sportaša do 17 godina iz Austrije, Njemačke, Mađarske, Italije, Slovenije, Švicarske i Hrvatske, koji će se u tri dana natjecati u alpskom i nordijskom skijanju, hokeju na ledu i stolnom tenisu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙