FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska - Friuli Venenezia Giulia 31:0

TICINO/ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Mladi hrvatski sportaši spromjenjivim su uspjehom započeli natjecanje na Zimskim igrama mladežiAlpe - Jadran, koje se od 17. do 20. siječnja održavaju u švicarskomTicinu.
TICINO/ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - Mladi hrvatski sportaši s promjenjivim su uspjehom započeli natjecanje na Zimskim igrama mladeži Alpe - Jadran, koje se od 17. do 20. siječnja održavaju u švicarskom Ticinu.

Na igrama nastupa 600 sportaša do 17 godina iz Austrije, Njemačke, Mađarske, Italije, Slovenije, Švicarske i Hrvatske, koji će se u tri dana natjecati u alpskom i nordijskom skijanju, hokeju na ledu i stolnom tenisu.

Prvi su od hrvatskih sportaša nastupili hokejaši koji su u prvoj utakmici, koja se igra dva puta po 20 minuta, poraženi od vršnjaka iz Njemačke pokrajime Bayern sa 1:7, da bi u drugom susretu deklasirali mlade hokejaše iz talijanske pokrajine Friuli Venezia Giulia sa nevjerojatnih 31:0.

Zapaženi nastup imali su naši skijaši u veleslalomu u kojem je Jon Kaučić bio 8, Mislav Butković 15, a Domagoj Ratkić 30. Kod djevojaka, također u veleslalomu, Dora Ton zauzela je 10, a Ana Maria Vučinić 20 mjesto.

U skijaškom trčanju u utrci na 7,5 km u konkurenciji 43 nordijca Mario Naglić bio je 19., Andrej Burić 24., Andro Broznić 26., a Dominik Kordiš 29. Kod djevojaka, na stazi od 5 km, Valnea Frlan zauzela je 24., Samanta Herljević 26., Nada Babić 30., a Tina Čvorig 34. mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙