FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pretukli i opljačkali dvoje staraca

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Trojica maskiranih razbojnikajutros su opljačkali obiteljsku kuću na Markuševačkoj cesti i pritompretukli 77-godišnjeg vlasnika i njegovu 70-godišnju suprugu, koja jesa slomljenom natkoljenicom prevezena u bolnicu, izvijestila jezagrebačka policija.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Trojica maskiranih razbojnika jutros su opljačkali obiteljsku kuću na Markuševačkoj cesti i pritom pretukli 77-godišnjeg vlasnika i njegovu 70-godišnju suprugu, koja je sa slomljenom natkoljenicom prevezena u bolnicu, izvijestila je zagrebačka policija.

Razbojnici, maskirani vunenim kapama s prorezima za oči, pozvonili su jutros oko 3,45 sati starijem bračnom paru. Suprug se probudio i čim je otvorio vrata razbojnici su ga počeli udarati rukama. Čuvši buku, probudila se i njegova supruga koju su napali na hodniku.

U policiji kažu da su nasilnici supružnike tukli dok im nisu otkrili gdje drže novac. U jednom trenutku su 70-godišnju ženu gurnuli na pod, pri čemu je slomila natkoljenicu. Nakon što su pronašli oko 30.000 kuna razbojnici su pobjegli, ostavivši za sobom teško ozlijeđenu ženu i njezinog supruga koji je zadobio nekoliko modrica.

Žena je zadržana na liječenju u KB Zagreb, dok je lakše ozlijeđen suprug nakon liječničke pomoći pušten kući.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙