FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran opovrgao napise o tajnom ulasku američkih komandosa u zemlju

TEHERAN , 19. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Visoki iranski dužnosnikopovrgnuo je informaciju prema kojoj postoji mogućnost da su nedavno uIran tajno ušli američki specijalci kako bi locirali nuklearna ikemijska postrojenja, koja bi mogla biti mete eventualnih napada.
TEHERAN , 19. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Visoki iranski dužnosnik opovrgnuo je informaciju prema kojoj postoji mogućnost da su nedavno u Iran tajno ušli američki specijalci kako bi locirali nuklearna i kemijska postrojenja, koja bi mogla biti mete eventualnih napada.

"Američki specijalci ne mogu tako lako ući u Iran da bi obavili svoju špijunsku misiju. Takvu bi pretpostavku uistinu bilo teško prihvatiti, jer je prejednostavna. Mi vrlo dobro znamo što se događa na našim granicama", rekao je glasnogovornik Vrhovnog vijeća nacionalne sigurnosti Ali Aga Mohammadi.

Informacije objavljene u posljednjem broju američkog časopisa New Yorker Mohammadi je nazvao dijelom "psihološke kampanje" koja se vodi protiv Irana.

U posljednjem New Yorkeru objavljeno je da su američki specijalci nakon ljeta 2004. obavili nekoliko tajnih misija u Iranu, a cilj im je bio locirati potencijalna nuklearna i kemijska postrojenja u toj zemlji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙