FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dr. Velimir Šušak pliva 22. siječnja preko Masliničkog ždrila

ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - Po tradiciji, naš poznati sportskii plivački entuzijast, liječnik i humanist dr. Velimir Šušak pokušatće u subotu, 22. siječnja, u povodu 12. obljetnice oslobodilačkeakcije "Maslenice" i 13. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske,osmi put preplivati Masliničko ždrilo.
ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - Po tradiciji, naš poznati sportski i plivački entuzijast, liječnik i humanist dr. Velimir Šušak pokušat će u subotu, 22. siječnja, u povodu 12. obljetnice oslobodilačke akcije "Maslenice" i 13. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske, osmi put preplivati Masliničko ždrilo.

U more, čija će temperatura prema najavama biti između 7 i 8 stupnjeva, dr. Šušak će na starome Masliničkom mostu skočiti u 10,30 sati, a očekuje se da će na cilj, kod gradilišta novog mosta, doplivati nešto prije 12 sati, kada će u more baciti vijenac u spomen na poginule branitelje u toj akciji.

Bit će to 112 pothvat tog 40-godišnjaka, predstojnika Poliklinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Doma zdravlja u Vrapču, koji je dosad više puta plivao u povodu godišnjica smrti naših istaknutih olimpijaca Dražena Petrovića i Matije Ljubeka, te u drugim prigodama.

Pokrivitelj toga plivačkog pothvata je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙