FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor: Ostvarila sam respektabilan rezultat

ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-aJadranka Kosor izjavila je noćas da je 34 posto glasova koliko jeostvarila u drugom krugu predsjedničkih izbora respektabilan rezultati zahvalila svima koji su imali vjere u nju i njezin program.
ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je noćas da je 34 posto glasova koliko je ostvarila u drugom krugu predsjedničkih izbora respektabilan rezultat i zahvalila svima koji su imali vjere u nju i njezin program.

Podržana pljeskom svojih stranačkih kolega Kosor je zahvalila i premijeru i predsjedniku HDZ-a Ivi Sanaderu koji je, rekla je, imao snage i hrabrosti kandidirati ženu kao kandidata najveće i povijesne stranke u Hrvatskoj.

Kosor je na pobijedi čestitala novom hrvatskom predsjedniku Stjepanu Mesiću.

Ustvrdila je kako je u kampanji uspjela održati iznimno visoku razinu dijaloga bez diskvalifikacija svojih protukandidata. Ni u drugom krugu nisam pristajala na dijalog diskvalifikacije što smatram svojim uspjehom, rekla je i dodala kako je ponosna što se u kampanji predstavila kao predstavnica jedne stranke dok je Stipu Mesića podržavalo 10 stranaka.

O Mesiću u kampanji nisam rekla ni jednu ružnu riječ niti sam ga uvrijedila ili nazvala nadimcima s ulice, kao što je on mene nazivao. Borila sam se snagom argumenata, a to sam tražila i od njega, ustvrdila je.

Dodala je da se vraća u Vladu, a ne u predsoblje premijerova ureda što joj je Mesić poručio.

Navela je da svojim uspjehom smatra i to što je u kampanji uspjela nametnuti neke teme važne za Hrvatsku i njene nacionalne interese poput Sporazuma DružbaAdrija.

Bila bi zadovoljna već i time što sam dobivenim izbornim rezultatom osigurala pola milijuna kuna od čega sam 250 tisuća uručila za školovanje djeci obitelji Domini. Kao političarka mogu još puno učiniti jer za to imam i snage i volje, poručila je Jadranka Kosor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙