FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

B. Manastir: Gradsko poglavarstvo opovrgava Mesićevu izjavu

BELI MANASTIR,14. siječnja 2005.(Hina) - Gradsko poglavarstvo BelogaManastira opovrgnulo je danas izjavu predsjedničkog kandidata StjepanaMesića o tome kako je u proteklom mandatu u dva navrata posjetio tajgrad.
BELI MANASTIR,14. siječnja 2005.(Hina) - Gradsko poglavarstvo Beloga Manastira opovrgnulo je danas izjavu predsjedničkog kandidata Stjepana Mesića o tome kako je u proteklom mandatu u dva navrata posjetio taj grad.

U priopćenju za javnost gradonačelnik Davorin Bubalović navodi da je u današnjem medijskom sučeljavanju predsjedničkih kandidata Jadranke Kosor i Stjepana Mesića na Hrvatskom radiju Mesić izjavio kako je u svojem mandatu, u proteklih pet godina, u dva navrata posjetio grad Beli Manastir.

"U cilju potpune istine Gradsko poglavarstvo izvješćuje hrvatsku javnost da gospodin Mesić niti jednom nije bio u Belom Manastiru iako ga je Poglavarstvo više puta pozivalo, posebice prilikom obilježavanja Dana grada. Poznato nam je da su ga različite udruge pozivale u posjet, ali se nikada nije odazvao", navodi se, uz ostalo, u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙