FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Razbojstvo na benzinskoj crpki

ŠIBENIK, 16. siječnja 2005. (Hina) - Tridesetpetogodišnji muškarac izŠibenika počinio je danas u 14,35 sati razbojstva na benzinskoj crpkiGSS-a u gradskom predjelu Bioci, izvijestila je večeras policija.
ŠIBENIK, 16. siječnja 2005. (Hina) - Tridesetpetogodišnji muškarac iz Šibenika počinio je danas u 14,35 sati razbojstva na benzinskoj crpki GSS-a u gradskom predjelu Bioci, izvijestila je večeras policija.

Muškarac je bio maskiran i naoružan te je nakon ulaska u poslovni prostor benzinske crpke, gdje su se nalazila tri zaposlenika i nekoliko kupaca, prijeteći vatrenim oružjem, prisilio sve da legnu na pod. Zatim je od blagajnice zatražio da otvori blagajnu i uzeo, kako se navodi u priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave, "zasad neutvrđenu količinu novca".

Iz ruku jednog od kupaca, koji je ležao na podu, muškarac je uzeo ključeve automobila i pokušao ga staviti u pogon. Kada u tome nije uspio, prijeteći ponovno pištoljem, prisilio je vozačicu da ga svojim automobilom odveze u Ulicu Ive Družića u gradskom predjelu Vidici, gdje je bilo njegovo vozilo.

Vozačica je događaj prijavila šibenskoj Policijskoj postaji.

Brzom akcijom policijskih službenika tridesetpetogodišnjak je uhićen u svom vozilu oko 14,55 sati i priveden u prostorije Policijske uprave.

Kriminalistička obrada je tijeku, navodi policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙