FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razbojstvo u Novoj banci u Sisku

SISAK, 13. siječnja 2005. (Hina) - Nepoznati muškarac počinio je jutrosoko 9 sati razbojstvo u poslovnici "Nove banke" u naselju Zelenibrijeg u Sisku, iz koje je otuđio za sada neutvrđeni iznos novca.
SISAK, 13. siječnja 2005. (Hina) - Nepoznati muškarac počinio je jutros oko 9 sati razbojstvo u poslovnici "Nove banke" u naselju Zeleni brijeg u Sisku, iz koje je otuđio za sada neutvrđeni iznos novca.

Policija na mjestu razbojstva obavlja očevid i poduzima intenzivne mjere za otkrivanje počinitelja, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Prema saznanjima koje je policija prikupila u dosadašnjem tijeku očevida, razbojstvo je počinio muškarac u dobi oko 35 godina, srednjeg rasta, prosijede i izrazito kratke kose, uredno obrijan, odjeven u tamnoplavu zimsku jaknu, koja je s unutarnje strane srebrne boje, te tamne hlače.

Policija je zamolila građane, koji bi mogli imati saznanja o počinitelju ili su u vrijeme razbojstva bili u blizini, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙